Spel med eller utan musik – vad föredrar du?

Alla är vi olika och när det kommer till spel så kan det vara så att vissa vill spela spel med musik och andra föredrar att spela spel under tystnad. Så klart så kan vissa spel vara beroende av musiken för att skapa dens stämning som man tänkt.

Vissa spel har man möjlighet att stänga av musik eller annat ljud eller i varje fall dra ner på volymen om det kan störa andra i samma rum. Det går ju också att spela alla spel med hörlurar på då stör man absolut ingen. Välj de spel som passar dig bäst och välj hur du vill att musiken ska spelas, hög, lågt eller inte alls. Vissa spel kanske inte alls behöver musik för att spelas.

Spel ska vara ett nöje och om man tycker att det ljud som finns när man spelar är irriterande så hitta ett sätt att stänga av detta. Du kanske spelar bättre utan musik och då finns det ju ingen anledning att ha den på. Om du däremot gillar ljudet från spelen så sätt på dig lurar så stör du ingen annan och du kan spela ditt favoritspel med hur hög musik eller annat ljud som du önskar.