Musikslots – en ny trend

12119279-las-vegas-new-york-hotelKungen lever än! I alla fall genom en hel del videoslots med musiktema som går att spela på internet idag. Musikslotstrenden ger inte ifrån sig några tecken på att avta – tvärtom, trenden att basera slotspel på kända musiker verkar växa.Slots är enarmade banditer i modern tappning. Det innebär att de helt och hållet digitaliserats och de hör till de absolut mest populära kasinospelen på nätet. I mångt och mycket har de kommit att likna videospel, i och med att man satsat mycket på spännande teman, engagerande musik och sammanhängande handling. Vi har tidigare skrivit om sådana med bra musik – här kommer tips om ett par som helt och hållet grundas på musik.

KISS

Ett av de band som fått en egen slot är klassiska KISS. Det är Williams Interactive som tagit fram spelet. Eftersom allt är ordentligt licensierat kan du nu lyssna på klassiker som ”Shout it out loud” medan du spelar, samtidigt som du underhålls av snygg grafik. Slotten har dessutom funktionen Colossal Reels vilket innebär att du har möjlighet att vinna över två hjul.

Elvis

En annan berömd musiker som syns i en videoslot är kungen av rock’n’roll – Elvis Presley. Slotten heter, inte helt otippat, Elvis – The King lives. Förutom Elvis största hits kan du också njuta av generösa bonusspel när du spelar denna. I bonusspelet får du välja låt i en jukebox och väljer du rätt låt kan du vinna en stor summa.Om den här trenden låter som något för dig kan kan du läsa mer om både Elvis – The King lives och KISS på casumobonus.se. Casumo har hakat på trenden att erbjuda musikslots och du hittar slots baserade på flera andra artister i deras sortiment.Att just musikslots visat sig bli oerhört populära är inte så konstigt då musik är något som talar till de flesta av oss. Dessutom är det oerhört avkopplande att sitta och spela samtidigt som man lyssnar på bra musik efter en lång dags arbete!